Hello, welcome to the Deep Silver FISHLABS forums!
Please carefully attend our rules and in all time-sensitive cases please contact our support. We hope you enjoy sharing your thoughts with other players.
Algae

Algae
Posts: 3
Unread post Exploration Glitch by Maestro2k4 » 25. January 2017 00:25
Hey guys.

I have encountered a problem and was wondering if anyone here could help me.

After finishing act 1 i wanted to do some exploration missions, but in the new area (Porros) i can't do any of them. They just don't appear on the map.

I went back to the old zone from act 1, and after entering and exiting an exploration mission, they disappear from the map.

Anyone else encounter this?

PS: I uploaded 2 screenshots that show the problem.
Attachments:
image3.PNG
image1.PNG
Community Manager

Community Manager
Posts: 209
Unread post Re: Exploration Glitch by Rebu » 25. January 2017 09:17
Hi,

Thanks for sharing it here too.

The issue is known and will be fixed as soon as possible. We are aiming to fix it today, but can't guarantee it.
Algae

Algae
Posts: 3
Unread post Re: Exploration Glitch by Maestro2k4 » 25. January 2017 11:21
I guess i'll be waiting for the fix.

Thanks for the quick answer!

PS: One more thing, since i encountered this bug, the green missions stopped appearing.
Algae

Algae
Posts: 3
Unread post Re: Exploration Glitch by Maestro2k4 » 26. January 2017 17:14
Hey.

Just installed the update and the bug is partially fixed. I can explore the old zone fine but only 2 systems from the new zone (Porros).
Community Manager

Community Manager
Posts: 209
Unread post Re: Exploration Glitch by Rebu » 26. January 2017 17:26
Hey,

thanks for getting back for us. That new situation is not a bug. You can only explore those areas you have already come across while doing contract missions or defeating bosses.